Avoin pesti – loistava mahdollisuus osallistua kehitysyhteistyöprojektiin!

Kiinnostaako talous ja kehitysyhteistyö? Haluatko päästää vastaamaan kansainvälisen projektin taloushallinnosta hyvässä seurassa?

Suomen Partiolaisten toteuttama Food for Life 2-projekti etsii talousvastaavaa projektiryhmäänsä. Food for Life 2 on Ulkoministeriön rahoittama ja Suomen Partiolaisten toteuttama kumppanuushanke, jota toteutetaan Beninissä ja Nigerissä. Pesti kestää rahoituksen varmistumisesta riippuen joko alkuvuoteen 2015 tai vuoden 2015 loppuun. Sinun ei tarvitse olla (vielä ;)) partiolainen eikä kehy-tai talousammattilainen tullaksesi mukaan. Kiinnostus kehitysyhteistyöstä ja kansainvälisen projektin taloushallinnosta on tärkeintä.

Kiinnostaako? Heräsikö lisäkysymyksiä? Ota asap yhteyttä Ilmi Salminen
Projektipäällikkö ilmi.salminen[at]partio.fi 050 3200 280